Savijanje AL i PVC profila

Articles

Okretne platforme

Opis i primena okretne reklamne platforme

* * * * * * *

Okretna reklamna platforma je nastala kao potreba za reklamiranjem proizvoda koji stoje na njoj i okreću se oko svoje ose. Po gabaritima i svom estetskom izgledu konstruisana je tako da ne skreće pažnju na sebe, već da ističe eksponate izložene na njoj.

Na okretnoj reklamnoj platformi kupac bolje uočava detalje na eksponatu sa svih strana, više vremena provodi ispred proizvoda, što uvećava verovatnoću kupovine tog proizvoda.

Reklamne okretne platforme povećavaju izložbeni prostor (površinu izloga) od tri do pet puta u zavisnosti od ukrasne police na kojoj se izlaže roba. Ove platforme ističu najekskluzivniji proizvod, zavisno od sezone ili potražnje.

Pogodne su za postavljanje u izlozima, poslovnim prostorima, halama, sajmovima, na podu, zidu, plafonu, drugim rečima na svim mestima koja budu odabrana od strane izlagača, kako bi njihov proizvod bio zapažen od strane kupca.

Težina reklamnog proizvoda koji se može smestiti na plaformi je od 150 do 250 kg, zavisno od prečnika platforme (R=450mm i R=650mm).

Maksimalno propisano dnevno vreme rada platforme je 16 sati, sve ostalo se reguliše tajmerom.