Savijanje AL i PVC profila

O NAMA

Istorija firme

* * * * * * *

   

TIM-ING CENTAR je firma iz Srbije, koja postoji već 24 godine, a bavi se uslužnim savijanjem Aluminijumskih i PVC profila.
Sopstvenom tehnologijom savijanja uspeli smo da pridobijemo preko 1500 firmi u regionu Balkana, koje su nam do sada ukazale poverenje za savijanje profila.
Na osnovu velikog iskustva naše firme u savijanju profila, naša firma konstruisala mašinu za savijanje Aluminijumskih i PVC profila koja je sama po sebi jedinstvena po ceni i po mogućnostima koje ova mašina pruža.

Firma TIM-ING CENTAR poseduje oko 800 setova alata za aluminijumske i oko 700 setova alata za PVC profile čuvenih svetskih proizvođača. Preko 1500 saradnika u regionu, garant su naše poslovnosti i kvaliteta, što ovu firmu svrstava u red vodećih firmi za savijanje Aluminijumskih i PVC profila u jugoistočnoj Evropi.


Firma TIM-ING CENTAR osnovana je 1. maja 1988. godine. Firma se u početku, pored metalne bravarije, bavila i izradom tendi, letnjih bašti, suncobrana,, u čemu je naša firma bila jedna od najpoznatijih na ovim prostorima u to vreme.
Od 1990. godine firma počinje sa izradom Aluminijumske stolarije, kao i sa savijanjem Aluminijumskih profila, gde stiče veliko iskustvo u ovom poslu. Posle 3 godine rada, firma počinje da savija i PVC profile po sopstvenoj tehnologiji, koja je po mnogo čemu bolja od postojeće (glicerinske), i sama po sebi jedinstvena u svetu.
Firma danas zapošljava preko 25 radnika koji rade na savijanju profila i proizvodnji jedinstvenih mašina, koje savijaju AL i PVC profile.